July 5, 2009

Bangkit Asal Finale


Rasa sedap pula hapdet belog pakai henfon murah tapi canggih gua ni. A'ah. Gua dah kat kolumpo. Cik Sona pun masih bau tempoyak. Macamana nak kasi jadi bau ubat ketiak balik a?

Duk baca komeng2 lu orang 2 3 hari ni macam cilaka! Terbantut nafsu gua nak reply. Gua x larat. Banyak mengarut. Gua pun banyak2 la mencarut.hahahaha!

Gua cek dalam meja kosmetik ni ada lagi sebenier dari Singapura itu hari yang gua tak tau apa motif gua duk beli. Pikir2 balik bulih pahala juga kalu kasi sedekah kat lu orang.kan?kan? Ada sape mau? Gile tak demokrasi kalu gua senang2 kasi. Jawab soklan la dulu. Baru nampak tak kapitalis sangat dak?

APA NAMA KAMPUNG GUA?

Pemarkahan berdasarkan prinsip 'first come duk belakang'. Gua sangat seriyes nak kasi sebenier ni. Jawab molek2. Kalu taknak, jawab huduh2. Esok cekgu paiseh rait!

33 comments:

  1. cettt.. apsal bg soalan susah neh.. eheheh...
    yeah 1st!!

    erkk... takpela... ku tak dpt nk jawab soalan hang tu.. huhu..

    ReplyDelete
  2. kg alur limbat? kampung rawai? kampung pasir tinggi? padang midin? hahaha.. main petik je nama..

    ReplyDelete
  3. KG ALUR LIMBAT,21400 Kuala Terengganu :D nak alamat penuh ke bang???? boley je aku bagik..hihihihi :D

    ReplyDelete
  4. ah.mesti la awek lu jawab dulu~~~

    cakap je la lu nak kasik aima....ceh!

    hahaha

    ReplyDelete
  5. eh?
    ada kampung lu ni??
    ingat pesen dah tak ingat jalan balik kampung...

    ReplyDelete
  6. kampung kau tak sama dgn kampung aku ke?

    ReplyDelete
  7. paiseh.. aku nak adiah tu.. aku nak jawab.. tapi aku mmg FAIL la bab2 tempat ni.. haiwey pn aku leh pening.. ni kn pulak nme tmpt.. aku main letak ikut suke ht aku la ea??? name kampung ko kampung durian nan sebatang. ok x?? hihi

    ReplyDelete
  8. alur limbat.

    bak hadiah.
    sekali dengan hadiah besday aku sekali.
    pakej pulak dengan kek span.

    sekian.

    ReplyDelete
  9. heheheee...... ntah, asal di mana org kesayangan ada, di situlah kampung aku

    ReplyDelete
  10. wehh..byk durian..hok aku mana?

    ReplyDelete
  11. di mane kg ko,disitula kg ko..
    aci x?haha~~

    ReplyDelete
  12. jawapan wa sama ngn aima...amecam..???nak kasik sebenier dok..??hahahaha!!

    ReplyDelete
  13. wa dah tgk muka HENSEM lu dalam 3G bersama dak anem si pari2 syurga....time lu tgk bawak keta....hahhahahha....

    time tu kami semua [hanie, yanie & dak anim kat jonker walk...]

    hahahahha....

    ReplyDelete
  14. kampung pinang sebatang!


    mana sebenier gua...? mana? mana?
    anak panda yg dulu tu mana? mana?



    :p

    ReplyDelete
  15. jard - takpe..

    chempaka - salah

    aim-a - salah

    macha - paling salah skali. hahaha..!

    pidosamat - tak payah

    zara - takkan sesat

    jo - ada...

    patung - tak...

    mammamia - tak ok

    jirah - salah. dan tak nak!

    zul - teka la

    en.adam - betul sikit. salah banyak.

    zonaku - betul. tapi jawapan salah.

    tune - nak gua kasi soklan matematik?

    sharamli - jawapan mana?? jawapan..

    ubi - takdop.

    sharip - aci. tapi salah.

    ierma - tak nak!

    yanie - salah orang. hahahahaha..!!!

    tasikmerah - hahahhaa..!! ungkit lagi tu...!! takleh blah..!



    *jawab komen pesen malas. gua kensel peraduan ni. tadek yang jawab betul. kurang ilmu jograpi ni...

    ReplyDelete
  16. kpg Pasir Berdengung..
    oppppss silap, Kpg Pasir Tinggi
    kata omputehnya High Sand Village..
    ada butut ka????

    ReplyDelete
  17. ooooooooooo..salah ek....ok...kg alur limbat,bukit payong,marang,21400 kuala terengganu :D

    ReplyDelete
  18. kampung mende la hulu sangat tu.
    hahahahahahaha

    ReplyDelete
  19. nko bukan asal dari serawak ker..?

    ReplyDelete
  20. sy yakin betul jawapan saye...kikikiki :P hadiah please...cepat sket send :D

    ReplyDelete
  21. gua rasa Kg lu, simpang die lagi 500 meter.. betul kan..
    nama kg Alur Limbat

    ReplyDelete
  22. bukan ke? penat aku bukak google map.
    mungkin kg jidik. tak pun kg padang pak wan. tak pun kg pak madah. last sekali kg tok du. hahaha.. gilerlah semua aku senarai. baik aku bagi semua nama kampung yang ada kat k.terengganu nuu.

    ReplyDelete
  23. bile nak rait ni cekgu !!!!!

    ReplyDelete
  24. rozita - maaf. salah!

    aim-a - salah salah salah!

    k.e.r.i - kampung lu. hahahahaha...!!

    ayampinko - bukan. itu lu..

    aim-a - gua tak yakin langsung. hahahaha..!

    aloy - betul2 salah punya jawapan. hahaha..!!

    izreena - peh! ini paling rare. salah!

    chempaka - woit woit..!! takyah la sungguh2 sangat..kampung gua takde dalam gugel. hahahahaaa..!!

    aim-a - sekarang ni lah!

    ReplyDelete
  25. Kampung Pasir Puteh...
    erk,in future kot

    ~lalala

    ReplyDelete