August 21, 2009

Entry Ala Madulebah





Gua sudah.
Lu orang bile lagi?

Terima kasih Jabatan-pegang-duit-dan-jaga-hati-staf.

Ooh. Mungkin sangat cantik untuk imej kurma.
Tengok yang ni lah.






Selamat beRamadhan Al-Mubarak.
Bukan al-Murtabak ye!

32 comments:

  1. pergh, ekselennya dia punya packaging.
    hulur2lah sekotak dua.
    hidup kejiranan.

    ReplyDelete
  2. kurma tu kurma mahai tak...??
    nak gak tau....

    ReplyDelete
  3. balik keje kot baru g beli....

    untung la ye...ada gak org jaga kebajikan~

    ReplyDelete
  4. unik kotak kurma tu..



    salam ramadhan..!

    ReplyDelete
  5. mak aku pna bawak balik kurma bersalut cokelat. sangat sedap. hee/

    ReplyDelete
  6. slmt berpose
    makan kurma pree

    ReplyDelete
  7. ceh.. nampak sangat esok pukul 12.45 tgh hari ko makan benda tu kat opis

    ReplyDelete
  8. lawanya kotak. buat hantaran kawen baek juga nih..



    selamat berpuasa seh! :)

    ReplyDelete
  9. aiseh..lawa lak kotak kurma tersebut..banyak ke lu dapat..

    ReplyDelete
  10. komen ala madulebah

    moga ramadhan kali ni jadi 1 sebab untuk kita upgrade kn level iman kita suma..

    dan untuk menambah ketebalan buku amal baek ko, ko prepare je lah duit raya utk aku banyak2...sehari rm 10 pun jadilah..dah ujung ramadhan nanti ko bank in..ok?

    hahaha

    ReplyDelete
  11. ha ha ha..

    keji lah lu orang

    opss sila jaga tutur kata agar tidak mengurangkan pahala puasa

    ReplyDelete
  12. bro.. selamat berpuasa.. semoga tahun ni puasa lu cukup.. tak macam tahun2 lepas..

    ReplyDelete
  13. loh..wa ingat tu bekas tapau chinese food..kurma rupanya..hahaa

    slamat berpuasa bro, bukak posa nanti dtglah fradoo..(tetiba ayat semanis madu) kakakaka

    ReplyDelete
  14. cantek packaging..kang da bes mkn bgi aku eh kotak tuh...

    ReplyDelete
  15. woh dapat kurma pree. make sure abis ler. jangan simpan je dalam peti sejuk sampai tahun depan tak habis2. hoho.

    ReplyDelete
  16. nak bkk k0tak p0n cm sayang kal0 cmni

    ReplyDelete
  17. sepanjang dok kl ni blom jumpa lg murtabak yg kick :(...ni yg x sabar nk blk buka posa kat kmpg ni !

    ReplyDelete
  18. hehe... mariami dates ni same company dgn yusuf taiyoob gak ke?

    td wa tak g assembly, kalau tak leh dpt kurma free gak, dlm kotak chantek gak.
    kalau tak leh tiru gak entry cenggini... hehehe

    dyanz

    ReplyDelete
  19. semut ketong..jauh di dasar kamu ye...update minggu ni punya player...eh telari tajok plak

    ReplyDelete
  20. Gua mewakili seluruh ahli PARADOKS mengucapkan selamat ber Ramadhan kepada kalian dan moga Ramadahan kali ini menjanjikan seribu kerahmatan buat kita semua. amin.
    -Aloy Paradoks

    ReplyDelete
  21. murtabak sedap plak bunyik die.. ahaha.. slamat berbuka posa paiseh!

    ReplyDelete
  22. famia - gua punya satu je.. xpe.. tanpa kurma pun kejiranan bulih hdup.. gua tunggu lu antor juadah. amacam??

    zonaku - salam mubarak~

    ierma - mahal ke murah ke fadilat sama je~

    mugiwara - tahniah~

    periperi - sebab unik lah gua publish. hahaha.. salam mubarak~

    ateeka - kalu lu wat balik kat mak kan lagi sedap bunyi dia~

    rozita - a'ah. gua pun x ingat bile gua penah beli kurma..

    speedrider - a'ah.. tapi 12:45 pagi~

    tasikmerah - ada ke org kawen bulan pose..?? salam mubarak~

    kimie - kurma banyak lah. satu kotak tu~

    ReplyDelete
  23. citahrudin - madulebah xde komen tak senonoh mcm lu ni.. hahahaha...!!

    madulebah - hahaha..!! mintak hampun tuan entri.. tapi lu-gua kan lebih kacip.

    abampit - moga lu pakai nasihat tu utk diri sdiri jugak~

    erina - gua gi fradoo kang lu pulak xleh buka pose. hahahaa..!!

    zul - buah bulan. hahahahaa..!!

    liliyuli - nah~

    arip - tak. kompeni gua blom terpengaruh dengan iklan dia. hahahahahaa..!!

    imheppie - lu datang ambik lah~

    azzaliena - sebab cantek lah gua tunjuk. hahahahaa..!!

    chempaka - hari kedua dah tinggal tiga bijik. budak umah gua perabih. demm~

    ReplyDelete
  24. sharamli - tak buka cmne nak makan??

    jirah - hahahahaa.. ni seni duplikasi nama dia~

    friha - gua pun dah tak pecaya kat murtabak kolumpo!

    dyanz - lu ni pesen malas login eh?? hahahaha..!!

    acece - rilek laa woi. gua main peten MU.. lepas kismes baru gua hambat. heh..!!

    ezzati - salam mubaraks!

    aloy - gua pun mewakili ahli Langsam mengucapkan Salam Mubarak kat Paradoks. masa yg baik utk mendidik Dark Ray kembali ke pangkal jalan~

    patung - selamat berpuasa dan bersahur puan patung!

    jard - murtabak kolumpo tak sedap!! selamat puasa jugak~
    *dh bulih tembus angkasapuri ke blog gua ni??

    ReplyDelete