August 10, 2009

Hikayat Tali Bra





Malas nak teropong kalu, terus baca di bawah.
Kisah benar di JJ AA.


Saya nak beli bra, saiz yang saya nak tinggal 1, tapi bra yang saya nak itu tak ada tali.Lepas tu, saya taya staff kenapa tak ada tali. Staff itu tanya balik saya betul tak ada tali ke? Saya rasa dia merasa curiga saya curi tali bra itu. Saya rasa tidak dihormati. Sikap staff itu tak baik. Dia campak bra itu semasa cakap dengan saya. Staff itu terbaikkan iapunya ID.





Baru gua tau, menatang tu pun pesen multipurpose rupanya.
Agak2 apa lagi guna tali bra ye??



.

38 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. lu g la beli 1..
    pastu lu test..
    nt jgn lupa up kat blog ye..
    hehehehe!!

    ReplyDelete
  3. ok²..wa bagi tahu ye..tali bra tu pun leh wat ampaian tau...hahaha

    ReplyDelete
  4. hahaha~

    banyak lagi~

    skang ni kan musim org curik bra untuk jadikan penutup muka sebab jerebu dan H1N1?

    haahhaha~

    ReplyDelete
  5. mebi bra yg org tu bli sblm ni takde tali. tu yg dia curi tali bra tu. agaknye laaa

    ReplyDelete
  6. nak kata buat tali timba
    skrg perigi dah tkde lagi
    mmg pesen bra tu takde tali agaknya

    ReplyDelete
  7. sekarang pesen lekat terus laa~

    wahaha

    ReplyDelete
  8. wa rasa diorang curi tali bra tu nak wat lastik cicak la...

    hahhahha....tak ada tali lagi seksi woooo...

    opsss....hehe

    ReplyDelete
  9. tali bra hilang report polis arr...

    tali tu guna untuk sangkut bra jer..
    ade orang guna nuat ke lain ker??

    ReplyDelete
  10. kecoh lu ni mat...
    tali bra kalu lu nak buat tali kasut pun ok jugak..

    *wink*wink..

    ReplyDelete
  11. ada tali tuuu.. pesen halimunan. he he.

    :p

    ReplyDelete
  12. tali bra?
    cekik orang best tu

    ReplyDelete
  13. xnmpk wei....kal0 klik kt pic leh dpt pembesaran jelas x?

    ReplyDelete
  14. masa gua kat hostel budak2 buat tali kat ampai buat gantung baju!

    ReplyDelete
  15. tali bra boleh buat tali g-string aku agak.

    ReplyDelete
  16. tali bra ade saiz gak ke?? ikut cup x?? hahha

    ReplyDelete
  17. tak paham~

    serius!


    ngehngehngehngeh~

    ReplyDelete
  18. jusco alpha angle? nanti gua roger manager dia rajagopal ramalu tu

    ReplyDelete
  19. wei2!!!! ni yg rs nk pg amik tali bra wat lestik hidung macho lu paiseh~~~~grrr!!! sengal la kamooo....

    ReplyDelete
  20. tali bra gunanya untuk menahan dua gunung. tali yg paling kuat di dunia.

    ReplyDelete
  21. tali bra tu gua syak die kidnap wat ikat kotak kurma yusoff taiyobb...yela...die tak jumpe pengikat getah..tu jela gantinye..hheheh

    ReplyDelete
  22. bab2 tali bra, lu kena tanya liliyuli.blogspot.com. Serius, wa tengah serius dengan lu beb.

    ReplyDelete
  23. takyah la pakai bra.. lagi senang.. hahaha..

    ReplyDelete
  24. buat lastik, buai anak, getah rambut, ikat bungkusan

    ReplyDelete
  25. klau dh terdesak, mcm2 bleh buat dgn tali tu...

    ReplyDelete
  26. DEMM! KOMENG SEKOR2 MACAM CILAKA...

    NNT GUA REPLY.. TADAK MASA~

    ReplyDelete
  27. liliyuli - mana?? mana..??

    hanie - apa kata bagi yg lu punya je. bulih??

    liliyuli - ooo... ampaian tu hape pulak??

    zara - ohoo.. bulih jadi juga.

    masy - o. mebijugak bra yang org tu beli sebelum sebelum tu pun xde tali. kan..?? mebi jugak yg sebelum sebelum sebelum sebelum dia pun mcm tu.. yang sebelum sebelum dia pun..

    rozita - tali timba?? klasik! gua suka. hahaha..!!

    macha - lekat pakai apa?? seletep??

    yanie - gua pun nak jadi cicak mcmtu. hahahaha..!!

    sayanghasni - woh. kes2 busuk cmni pun repot polis ke? kesian polis..

    jo - lu dah buat eksperimen ??

    ReplyDelete
  28. tasikmerah - cawan pesen halimunan ada tak??

    kecik - o. pesen secret wepen rupanya~

    naddy - kompom gua menang. hahahaa..!!

    sharamli - tak. kamera runcit je..

    notsoviolet - banyak lu punye ngok..

    apei - nampak sgt lu slalu masuk ostel pompuan.

    kuina - nape?? asma ke kak..??

    keri - dile desperet. xde duit pakai bokser dh la..

    zul - itu lu kena tanya promoter..

    mugiwara - gua pun tak paham lu komen apa ni. hahaha..!!

    semut - peh!! besar kabel lu brader..

    ReplyDelete
  29. mizfatin - lastik laa. lasktik la.. hahaha..!!

    chempaka - inikomen paing agung. gua noted sampai mati. hahahahahaa..!!

    zonaku - ntah. pompuan gakk..

    arip - strategi pemasaran pesen tak senonoh!

    speedrider - gua pun serius peaya nh. nnt gua tanya.

    hassam - baru kolumpo brader~

    abampit - lu dah kabor kat bini lu??

    bias - burung?? gua dah salah tafsir nih..

    mamma mia - peh!! kompom laa ni multipurpose..??

    jajazuzu - contohnye....??

    paiseh - eh. pehal pulak gua nak kena jawab jugak ni??

    oked - leceh laa lu. cari laa kat JJ lain. setiawangsa dekat je..

    patung - ntah. kat bahu lu ada x??

    ReplyDelete