August 3, 2009

Gua Dengan Pak Gad Memang Musuh Ketat. Macam Fouziah Ghous

.


"Nak ke mana?? Ada tag?" tanya Pak Gad kat gua yang baru masuk lif sambil tahan pintu yang agak nak penuh dengan makwe pagi2 tadi. Macam gua ni muka Nordin Mat Top!

Nak je gua kasi jek kat tulang rusuk dia satu kali.
Nasib baik pagi. Gua cool.





*gua dah suruh pairin jawab komen entry lepas. gua takmo tanggungjawab.

24 comments:

  1. hahahaha~

    adakah ini maksudnya muka lu ada ciri keganasan atau terlalu glamer?

    ReplyDelete
  2. ye lah, jawab ler.."mana tag" ?

    ReplyDelete
  3. yg wa tau...wa jumpe kembo lu kt genting...
    siyesss..wa x tipu!lupe lak nk snap gmbo mamat tu...ensem gak, mcm lu....hahaha!!

    ReplyDelete
  4. aku suspect pak gad tu antara fru aritu

    ReplyDelete
  5. ape kene mengena dgn poziah gaos?

    ReplyDelete
  6. lu ngan pak gad pun nak kecik ati. rilek arr..

    ReplyDelete
  7. kalau dgn MAk gad mcm mana plak?

    ReplyDelete
  8. pagi2 buat muka ketat.
    mana tak kena tahan.

    ReplyDelete
  9. Lu nak Pak Gad tu ckp macam mana?

    ReplyDelete
  10. muka pak gad mcm fouziah gous?
    muka fouziah gous macam pak gad??

    tak 'nangkap' o_o

    ReplyDelete
  11. hahaha.aku syak awek2 tu yg jadi penyelamat pak gad tuh.

    kalau tak de awek tu mau dah kene se das dah gad 2. tak gitu sehh?

    ReplyDelete
  12. pengalaman aku menunjukkan pak gad selalunya kerek. mmg nasib la dia jadi pak gad. kalau jadik ceo tah camne la.

    ReplyDelete
  13. ** sib baik nama lu bukan PAISEH BIN MAT TOP

    kalau tak.....femes lu depan awek2 tu.....hahah

    ReplyDelete
  14. fouziah gous? lawa pak gad tuh.

    ReplyDelete
  15. maybe pak gad tu bekenan kat ko paiseh~~~~ leh ko dpt bapak mentua cpt2!!!

    ReplyDelete
  16. ape yg mcm Fouziah Gousnye..??
    eleh lu yg suke melenting xtentu pasal nk salahkan pak gad tu plak..

    ReplyDelete
  17. huh..pak gad tu usha bontot lu siut...

    ReplyDelete
  18. fouziah ghous memang ketat pun.. hahahaha...

    ReplyDelete
  19. zara - apa gua plak? pakgad tu yg ganas x tentu hala~

    AAA - tak lepas masuk polis laa tu~

    tasikmerah - lu pesen makan orang ke??

    rozita - hari2 gua dah jawab. penat woh!

    ierma - lu tipu. tak ensem mcm gua pun. kan?? kan? *demm. x ajak~

    assam - o. patut laa sik gua je kena saspek.

    masy - ketat lah. hahahaa...!!

    apei - malu brader. pagi2.. depan makwe.. lu nak try?

    friha - tengok laa MAK tu pesen ketat ke longgar. hahahaa...

    famia - isnin weyh. mood blues kena ada..

    hidemichi - gua xnk dia cakap langsung~

    ReplyDelete
  20. patung - menantu lu. hahahahaa..

    izreena - bukan muka. ketat!!

    semut - gua rasa lu lagi cepat bulih info. lu laa roger gua weyh!!

    macha - ahh.. kalu gua marah dengan makwe2 tu skali kena. hahaha..!!

    ateeka - ini bukan iklan minuman tenaga. hahaha~

    yanie - femes pesen teroris wat mende weyh...?

    bias - kalu lawa gua dah ngorat awal2..

    mizfatin - kalu bekenan kabor je la. gua bulih tolak cara baik. hahahaa~

    jane doe - dah dia yg cucuk. celah mana gua x hangen..

    akupentoi - o. lainkali gua pakai baju xnk tuck in.

    abampit - hahaha.. lu memang champion lah!

    ReplyDelete