August 27, 2009

Pagi2 Gua Dah Rasa Champion

.


Time balik keje, gua selalu lalu jalan besar tiga lorong dekat tepi2 kolumpo nu. Satu pagi time gua balik kerja, tak tau kenapa jalan tu macam kosong. Lengang. Cuti sekolah gua syak. Belah kiri tengah sarat kereta dan motosikal duk tunggu lampu isyarat hijau. Van Smartshop pun ada. Simpang tiga. Area tu memang hadkore juga lah dia punya jem hari2. Suasana nak pergi kerja. Sekor2 muka bantal.

Dengan kelajuan tokoh kira2 20km/j, gua steady memacu motosikal mini melintas kat depan sambil lambai2 ke kiri.

Peh... dia punya feel. Champion!!
Dua tiga orang makwe kelisa siap kasi flying kiss.







Gua nak kasi nama jalan tu, Lebuhraya Karpet Merah lah.


*jgn buat2 blur. gua kije syif. biasa lah balik pagi2.

37 comments:

  1. Blur ah weh. Apa motif?

    Motosikal mini? Makwe Kelise Kiri Kanan Lambai?

    Ape Motif?

    ReplyDelete
  2. seb bek ada tulisan kecik, kalu tak mmg wa dh blur...

    tp...

    yg tak habes blur lagi ni...
    pasal makwe kelisa tu.
    lu ngigau bru blik syif ke benar2 terjadi ni?
    pagi2 wa pun nk lalu jln tu la ini macam!

    wuhuu!

    ReplyDelete
  3. okeh.. lu berangan kan?
    lu berangan kunun ade makwe kelisa lambai lu kan?


    haaa.. yerlah. gua layankan jer.

    ReplyDelete
  4. ehh.. slh. flying kiss. gua pun dh jangkit lu mamai. adehhh.

    ReplyDelete
  5. setakat flying kiss...apa kelassss!
    hahahaha!!

    ReplyDelete
  6. sib baik wa tak bawak kelisa...

    kalau tak kena flying kiss kat lu hari2....hahhahha

    ReplyDelete
  7. Pagi2 buta macam tu. lu sure ke tu makwe?

    ReplyDelete
  8. huh...bkn senang nak jln nak hormat kt lu...kira ong la tu..

    ReplyDelete
  9. awek² kasik flying kiss...??
    ermmm....

    lu pikir lu manis sgt???


    hahahahaha!!

    ReplyDelete
  10. Salam Bro.. elok2 bawak motor, ngaape tak buat 'willy' sekali... hehe

    ReplyDelete
  11. besh kan kalau jaln tak jem...nasib tak jumpa haku..kalau tak dapat la flying kotak rokok..

    ReplyDelete
  12. bukan kasi kat lu, kat orang belakang tuh.

    perasan la tuh.

    ReplyDelete
  13. champion kepala lutut lu..budak tu lap cermin depan, berkabus pagi2 tahu tak..

    ReplyDelete
  14. ko silap taip tu...
    yg btol flying kick la...:p

    ReplyDelete
  15. nape kasi nama tu?
    mungkin waktu tu je manusia kurang
    sbb subuh

    ReplyDelete
  16. kak ita.. die bg nama tu sebb kan die perasan ade makwe bg flying kiss.

    berangan jd artis bile lalu kat karpet merah lah kak...


    hehehee.. baik tak gua tlg lu bg penerangan. hahaha.

    ReplyDelete
  17. keje shift boleh arr sombong. Berani keje opis hour arr...

    ReplyDelete
  18. flying kiss kat motor lu.
    flying kick kat muka lu.
    haha

    ReplyDelete
  19. best gila...org br nk p keja, lu dah blk ....
    tp org bukak posa kt umah, lu kat ofis ;p

    ReplyDelete
  20. kenapa lu nak rasa champion pulak?
    gua pun kompius...

    ReplyDelete
  21. mesti kau handsome kan...kau tak balas ke flying kiss makwe2 tu...

    ReplyDelete
  22. cehh... balik keja mlwan arus jem.. leh ckp la

    ReplyDelete
  23. paiseh di alam mimpi rupennye..haha

    ReplyDelete
  24. ke... dorg tunjuk penumbuk? biau betul.. :p

    ReplyDelete
  25. kesian..payah juga orang2 kerja syif malam macam ni..

    ReplyDelete
  26. aku rasa ko mmg blur arr...
    makwe mana balik pagi2 naik kelisa tu..
    ntah2 cik pon& tak...

    innalillah....

    ReplyDelete
  27. giler ah!
    20km/jam tuh! hahahaha

    ReplyDelete
  28. mereka flying kiss sbb blur tgk lu. percayalah.

    ReplyDelete
  29. gua ingat lu ada kerja tambahan malam2~

    hehehe~

    jangan salah faham~

    Qiamullail maksud gua~

    ReplyDelete
  30. aku pun bwk kelisa paiseh~~~~!!!

    selalu juge lumbe2 dgn brader2 kat jln...

    kdg2 juge bg flying kiss...

    tp....

    gtu pun ko leh rs champion ke???

    ReplyDelete