December 26, 2008

Tig Teg Tag...!!

Aku diTag (lagi) olih LandakLaut dan Cik Ayumi (serentak woo...)
Walaupun dunia sikit berbeza (Blogspot vs Wordpress) tapi ai tak kesah. Kita kan orang Malayshiaa..!!

Tajuknya 16 perkara rawak.

Syarat dan peraturan (orang kg aku panggil TnC je nih...) :

1. Apabila telah terpilih dengan malangnya, silalah menulis 16 perkara rawak sama ada tentang fakta, perangai tak senonoh, ataupun hala tuju hidup anda.

2. Silalah hasut 16 orang lain untuk melakukan perkara ini.

3. Sila tanda manusia yang telah menanda anda diperingkat awal.

4. Ketahuilah, jika anda terpilih ia adalah kerana anda juga manusia biasa yang perlukan perhatian dan kasih sayang yang secukupnya ketika bayi.

* * *



Okeh...let's gone..!!


1. Aku suka Prison Break tapi tak suka Heroes.

2. Dididik tengok Gosti oleh abah.

3. Aku baca Mutiara Naga tapi tak pernah beli.

4. Kadang-kadang aku fedap dengan henpon.

5. Aku main World War III kat Facebook.

6. Aku benci bayar parking.

7. Kalu tak boleh tido aku golek2 sambil review kisah Juara Wira.

8. Aku baca suratkabar dari belakang.

9. Aku suka bola sepak tapi tak reti main.

10. Kat traffic light merah, aku suka layan kanak2 dalam kete sebelah.

11. Aku suka ketam tapi tak berapa boleh makan.

12. Semenjak dua ni aku tersuka layan lagu rindu2-sendu2-jiwa2 90-an.

13. Aku jarang sangat call mak-abah.

14. Aku tak reti ice-breaking.

15. Aku mahu gemok.

16. Aku paiseh.hahahahahahahahaa...!!!


Fuhhhh.. macam banyok la pulok..!

Hmm... namblas orang yang aku kena hasut..? Ooo yeah...


1. http://penyubiru.blogspot.com/

2. http://ketawatigakali.blogspot.com/

3. http://damutafaca.blogspot.com/

4. http://o-y-e-t-t.blogspot.com/

5. http://budakyangjahat.blogspot.com/

6. http://aimaothman.blogspot.com/

7. http://whitevincci.blogspot.com/

8. http://tipahvogue.blogspot.com/

9. http://mrblind.blogspot.com/

10. http://biskutrajin2.blogspot.com/

11. http://miszazie.blogspot.com/

12. http://encree.blogspot.com/

13. http://ridzuanrohock.blogspot.com/

14. http://crsang.blogspot.com/

15. http://aripsamat.blogspot.com/

16. Mazlan Idres (gua tau lu baca nih.. hahahahaha..!! sebar2kan kat MP plak neh..)


*mintak mahap..aku dah agak kemalasan nak link2 nama engkau orang yang bertuah tu. Kenal2 la belog sendiri ye dak..??





.

11 comments:

  1. heroes lagi best..ngee..whitevincci.blogspot.com? kena jawab la nie eh? lol..haha

    ReplyDelete
  2. aku suke hisap rokok tp x suke beli rokok<--member akoo

    ReplyDelete
  3. hahaha!! sorrylaa bro gua tak perasan laa ayumi dah tag lu.. hihi.. maka kena buat dua kali laa tag ni kan kan kan?? hihihihi!!!

    ReplyDelete
  4. yg ni ke ko nak tag kat kitorg...

    ReplyDelete
  5. erina - aku ckp lagi best prison break lah.!!! buat je laa.. lagi mau tanya.. haih..!

    TM - ninja boy tak suka lu. hahahahaa..! urm... kalu lu jwb ini tag pon terbaek jugak kan?? kan..??

    sultan - lol.. knape belog lu tak sangkut hah..??

    landaklaut - ahh..! nambelas ni pun aku dah nak barah otak..

    arabella - syyhh..! tak seperais laa gini..

    john doe - lol.. gua dah jelajah umah lu.. tadak lagi TAG pesen nih.. jawab bai..!

    ReplyDelete
  6. no 12 tuh mmg tak boleh blah!
    jiwang benau lu 2 3 menjak ni.
    haha~

    ReplyDelete
  7. darabdua - ni jiwang bermusim namanye.. hakhakhakhak..!!

    ReplyDelete
  8. aiseh..baru orasan..kne tag...haih....

    ReplyDelete
  9. aim-a - sila alert...dan grab..!!!

    ReplyDelete