October 19, 2009

Dua Hari Fesbuk Gua Rosak

Buat gua punya tune nak menaip blog pun macam sekat2.
Buah pikiran pun jadi tak berapa nak ada.
Lu baca je lah entry pasal balong VWM kat blog Copin.


Ni bukan Cik Sona gua tapi Encik Sona Copin.
Pesen budak2. Belum lagi sampai sebulan pakai~

19 comments:

  1. teruk gak kena belasah tue.

    ReplyDelete
  2. huiyo! sona2 ni mmg style2 transformers eh?

    ReplyDelete
  3. ish...sape ko sondol tu???
    sian keta tu...

    ReplyDelete
  4. ni gua syak terlanggar kucing nih...

    :P

    ReplyDelete
  5. perhh...rebeh siot....ish...gua ngeri la tgk exciden2 ni...oo,kem salam copin..gua ingt cupin yg ade workshop td...hahahah..

    ReplyDelete
  6. kesian....mmg pesen budak2 xbALIGH ni

    ReplyDelete
  7. my beloved baby br calar aku dah sedey2...kalau jadi mcm ni mau meraung ni !

    ReplyDelete
  8. langgar orang ke orang langgar?

    ReplyDelete
  9. erghhh...
    agak parah disitu..

    ReplyDelete
  10. ~o~ -dia kena belasah ngan ciksona la...tak tahan tgk body ensona huhuhu
    mannequin- geng2 sona mmg cam tu :)
    kakuna-waalaikummuslm......... :)
    sharamli-gua dh baligh la..tak caye gua leh tunjuk hahaha

    ReplyDelete
  11. ~0~ - total out. bumper. hoh!

    fid - buat2 ganas. jiwa taman je pun. hahahaa!!

    mannequin - lebih kurang jugak la. bergantung pada hensem mana tuan dia. hahahaa!!

    rozita - gua cuma bulih kesian je la jugak~

    sutera putih - iye. gua dah tak larat dah nak kesian~

    tasikmerah - a'ah.. kucing laut afrika. hahaaa!!

    kakuna - wokshop dia tadek. gudang smuggle bangla dia ada. hahahaaa!!

    sharamli - ntah. nak kata tak baligh, dah ada makwe...

    friha - heh! copin dah tecabut anak tekak duk meraung tak tentu hala selama dua jam tanpa henti. hahahaa!!

    jo - kereta orang langgar. biasa lah~

    ReplyDelete
  12. koyuki - parah laa juga untuk sebuah kereta baru tak sampai sebulan. hahaa!!

    liliyuli - sian je? meh laa belanje gua woi!

    bias - gilaa~

    hanie - gua langgar lu dulu. hahahaaa!!

    zara - lain kali dengar laa nasihat makcik rambutan maghrib~

    copin - apahal lu melucah tak tentu hala kat sini woi!!

    ReplyDelete
  13. thengat ferari merah ku g cium tiang lampu smpe nk tumbang kot? agak patah kaki, kete xde.

    *agak simpati d cni, xpe mkn megi sudeh~

    ReplyDelete