October 26, 2009

Sekilas Bolaspak Malaysia Siri II

.


"ini la org messia. bertuhan kan liga omputih sgt lu orang nih! bahaya weh. bawak2 kembali ke pangkal jalan!" - Darab Dua via facebook.


Gua pakai nasihat lu.


Keputusan Suku Akhir Kedua Piala Malaysia 2009


24 Oktober 2009

Kelantan*
Indra Putra Mahayuddin (p-13)
Norfarhan Mohamad (m-76, 79)


KM Naza




Perlis*
Amar Rohidan (m-8)
Nizaruddin Yusof (m-48)


Terengganu*
Manaf Mamat (m-12)

3 - 0
Agg 4-1


0 - 3
Agg 0-5



2 - 0
Agg 4-1


1 - 1**
Agg 2-2

(Pen 5-4)

KL Plus



*N.Sembilan
Shukor Adan (m-21)
Zaquan Adha Radzak (p-28)
Shahurain Abu Samah(m-36)


Johor FC



Selangor
R Surendran (m-62)



Masa penuh: Terengganu mara ke separuh akhir.





Jadual Separuh Akhir Pertama Piala Malaysia 2009


Selasa, 27 Oktober 2009

Kelantan
N.Sembilan

8.45 mlm
8.45 mlm

Perlis
Terengganu


Jadual Separuh Akhir Kedua Piala Malaysia 2009


Sabtu, 31 Oktober 2009

Perlis
Terengganu

8.45 mlm
8.45 mlm

Kelantan
N.Sembilan




Ayuhlah ke stadium. Sokong Terengganu. Tak rugi weh!
Bak kata Ken Worden "I'd told before that they play like a schoolboy but now I would like to make correction that the turtle now play like tiger~"













Ada game Liga Inggeris ke malam tadi??

19 comments:

  1. gua 2 kali terlelap tengok selangor lawan terengganu kat tv1. ni sapa nak tolong eksplen ni?

    ReplyDelete
  2. luca sokong perak jenderataOct 26, 2009, 9:57:00 AM

    dorang lawan kat padang sekolah mana? bukan stadium da roboh ke? bkn gua taknak tgk, tapi takut stadium roboh lagi..

    ReplyDelete
  3. macam rugi je s0k0ng terengganu.

    ReplyDelete
  4. ahhh...slangor apakejadah ntah main skang ni. saja bt aku rasa rugi beli tiket. makan charkeowteow lagi best!

    ReplyDelete
  5. hai bang.
    MU minat liga messia pulak ke?

    :))

    ReplyDelete
  6. jangan lupe janji lu smlm psal hotel 5star kat ganu...


    bulan brape? tahun bile? hahahaha.

    *komen takde kena mengena dgn bola. tp insya-allah gua tgk selasa ni.

    ReplyDelete
  7. lu ni paiseh..memang semangat kenegaraan btol la..
    pasni buat review squash malaysia.

    ReplyDelete
  8. jangan kecewa sangat seh..

    kalau diorang kalah lagi sekali malam tadi, sejarah mengatakan mereka akan jatuh liga.

    nampak tak betapa mulianya kita?

    takde hal lah.
    nak kalah sekali lagi kat home pun boleh. macam sizen lepas. menang takhta jugak.

    aku patut pegi komen kat sokernet kan?
    hahaha~

    ReplyDelete
  9. ade la... lu je yg tak nengok...

    ReplyDelete
  10. gua cam pelik lu tak thu ada gme epl..ele2.paiseh..lam fesbuk bkn lu gebang pasal team epl ke??

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. kalau tganu dtg main kat negeri kesygn gua nih ..harap takde la kes mengamuk bakar van fru ke bus ke kan hahahaha

    ReplyDelete
  13. negeri sembilan vs terengganu..fewww..mcm nak g sebab ticket free..huhuhu

    ReplyDelete