October 30, 2009

bile mama sorok teddy bear n bantal2 kecik

dulu mase kecik2(tadek la kecik pon, smpi besa pon)....gkah ade byk teddy bear n bantal kecik2 yg shape big fish,rabbit n dolphin n mcm2 lg la....n gkah suke susun2 atas katil smpi penuh.....bile mlm je nk tido...gkah susun keliling katil...tp bile bgn2 je...mama kejut nk g skola, mama mst pist off sbb asek tersepak gkah nye teddy bear n bantal yg da jatuh tepi katil...so nnt mama mst ckp 'gkah kan da besa,grow up la cket,xkn nk tido dgn teddy bear lg'...n gkah jwb 'ala mama ni'...tu je.hee...n 1 day, blk dr skola,gkah tgk katil da kosong..tinggal bantal2 basic n gebar...tp gkah x nanges...konon2 ego tanak tunjuk sedih teddy bear ilang,tp sebenar nye gkah carik 1 umah...last2 tadek...tak jumpe...rupe2 nye mama da sorok...kat mane tatau..reason being,gkah da besa,xle tido ngan teddy bear byk2..cket2 xpe...n 1 lg,gkah tido bkn peluk semua pon...ade je nnt yg jatuh tepi katil...n smpi skrg gkah tatau mane teddy bear n bantal byk2...tp yg syg nye yg donald duck...bday present woh...uhuk...tp xpe....ade reason nape mama strict dgn gkah...kalo tak...hmm...manje sgt la gkah nnt,xle kene marah cket...hehehe...

last but not least...thanks to blog owner....sbb bg gkah tulis dlm ni.....sori if i ruin ur reputation as celebrity wit my childish story!heeeee

30 comments:

  1. Gua syak ni makwe paiseh yang tulis. Tak gitu Gkah.

    YO!

    ReplyDelete
  2. pergh..ape cam cibai cara penulisan nie...aduhh....

    ReplyDelete
  3. wakakkakak.....tak boleh belah betui..

    ReplyDelete
  4. KAlau nak terima penulis jemputan pun, pilih2 lah sikit..
    ...tah2 gkah ni alter-ego Paiseh!wakakakaka!

    ReplyDelete
  5. alololo~

    gkah comei~

    meh sini meh!

    ReplyDelete
  6. paiseh, sape ni yg lu benarkan menulis gaya cenggini lam blog lu nih..hik hik hik...

    ReplyDelete
  7. ni kes tak logout blogsot la ni...
    kan dah ader org gatal tangan...

    ReplyDelete
  8. sah la weh..gkah ni sisi laen paiseh..

    ReplyDelete
  9. hahaha
    gkah ni adek paiseh...gua tau..!!

    ReplyDelete
  10. sape yg tulis nih..
    klon paiseh ke? aiseh

    ReplyDelete
  11. alter ego ko ke ni seh?


    jap.

    ke...budak tecik ko~~~~

    hahahaha.

    ReplyDelete
  12. susah nk baca perkataan gkah tu..siyes..hehe

    ReplyDelete
  13. bantal ucuk! ohohoHoHo,, xle tido tanpa mu, ahakZ

    ReplyDelete
  14. kau yang tulis nak express feeling lagi mahu cover.

    tak payah lah wei. mcm lah org lain tak tahu jiwa keanak anakan kau.

    ReplyDelete
  15. wa salah blog ke ape ni??
    gkah ni anak lu dari mase depan eh??
    lu yg bagi dia hadiah donald dak tu kan??
    ahh..ape2 jela..haha

    ReplyDelete
  16. gua syak ni memang paiseh.. dulu kecik2 memang dia suka main teddy bear.. bila dah besar malu nak ngaku.. tu yg cover macam awek tulis tu..

    ReplyDelete
  17. bantal garfield x dak ke..x hardcore la cmnieee

    ReplyDelete
  18. bile paiseh nak jwb sume teka teki in??

    ReplyDelete
  19. errmm...berkongsi dekonstruksi dgn awek? so sweet ....

    ReplyDelete
  20. darkk - lu tanya gua ke tanya dia??

    azizee - jangan mencarut bulih dak?? sepak kang~

    hanamichi - ntah. anak sepupu lu pun bulih jadi jugak~

    itafukada - variasi~

    arabella - gua ingat lu ayu. tapi cara gelak lu tak gadis melayu langsung~

    hidemichi - gua masih tak paham alter ego tu apa. ekspelin plis~

    mugiwara - dah lama gua nak taruk entry comel2 kat sini. hahahaa!!

    kakuna - baru laa variasi.. gile asik nak ganas je. mati woh!

    cBonKsuNaniE - catchy tak?? hahahaa!!

    mannequin - gile. cite simpel gitu pun nak kompius ke..?

    ries lee - biar lah. kang takde entry lu orang gak bising. hahahaa!

    ReplyDelete
  21. citahrudin - peh! terer lu bulih agak2 sisi gua~

    kimisai - ntah. gua pun tak tau. hahahaa!!

    rozita - baik klonkan najib je drp klonkan gua. ada gak pekdah~

    macha - gua tau lu suka entry comel2 gini. nanti gua wat lagi~

    ezzati - ah lu. tak guna mengaji tinggi2 kalu nak mengeja pun malas~

    fid - sama pesen ngan u kn..?? kn..??

    yob - dah tau tak pe lah. gua kasi lu lapan penyepak. hahahaa!!

    sharamli - sape salahkan dia..? sape..? meh kabor. gua nak santau..

    jo - entry hari jumaat lah~

    erina - hmm.. baguh juga lu kasi idea tu. esok2 gua buat entry anak gua dari masa depan~

    ReplyDelete
  22. abampit - amacam?? terer tak gua menyamar..? ahahahaaa!!

    triple x - pesen urban lu ni ga syak. eja apa2 misti nak ada zzz~

    naddy - ah lu. kenal gua pun sombong2.. tetau lak nama manja sume~

    phish - garfild tu hadkore ke...?? malas je gua tengok~

    ieja - mana teka teki..?? mana..?? mana..???

    friha - misti lu sorg je yg ingat gua punya tag kencan2 tu. tahniah~

    ReplyDelete