October 9, 2009

Lagu Kangen Band Sume Sedap2

.


"Kenapa dia boleh, saya tak boleh?"

"Sebab dia datang dulu."



Jangan memotong barisan.

22 comments:

  1. potong jangan tak potong..
    potong kasi habis?

    ReplyDelete
  2. tak penah kenal kangen band..

    erkk..

    ReplyDelete
  3. ni lu citer pasal aper ni?

    ReplyDelete
  4. lagu kangen band terbaek!

    bintang 14 hari, do'i and kembali pulang!!!

    ReplyDelete
  5. Lu baling je mamat yang potong barisan tu.

    Sampai ke bulan.

    ReplyDelete
  6. gua tolak bulat2 tjk entri lu..gle lu..kalo kt indon kangen ni cm sampah gle...

    ReplyDelete
  7. paisehhhhhhhhhh

    wa kangen sama lu....

    sorry lama tak singgah kat sini..

    =[

    ReplyDelete
  8. potong je..
    sape soh jd mereka yg lemah..
    heheh..

    ReplyDelete
  9. ni ape pesen entry style TasikMerah ni?

    pemalas!

    ReplyDelete
  10. tapi gua ada exclusive pass. vip lagi. so bolehlaa gua potong barisan. haha.

    ReplyDelete
  11. tenang paiseh...
    ku pasti akan datang...
    yakinlah aku menjemputmuuuu....

    apsal aku nyanyi tuk ko?

    ReplyDelete
  12. jangan lupa mem "berat" diri anda di Majlis MIMPI 18 hb ni di Galeri Shah Alam..

    ReplyDelete
  13. zara - tengok la apa lu nak potong~

    naddy - silakan lah. gua tak tanggung~

    rozita - tinggal laa sikit. orang lain pun nak juga~

    koyuki - tak payah kenal la. dengar lagu nya sudah~

    apei - citer pasal potong barisan lah~

    nuyuljana - terima kasih kerana setuju~

    tasikmerah - lu tak garang2 tak boleh ke..?

    ~0~ - kadang2 boleh. kadang2 tak.

    kakuna - bulih laa nak kata~

    darkk - lu dah biasa kena kan..?? lu laa buat~

    ReplyDelete
  14. phish - gua tak minat band. gua minat lagu~

    yanie - kangen tu hape??

    lily - oh. gua tak sekejam tu~

    macha - gua dah rajin ni.. rajin jadi malas. hahahaaa!!

    chempaka - oh. mana dapat? gua nak juga~

    sharamli - terima kasih. komen lu pun best juga~

    anonymous - gua memang tak tau lu sape tapi memang komen lu ni macam kenal sangat ngan gua. lu nak mengaku tak??

    bias - apa?

    aloy - terima kasih. gua tercicir~

    patung - tak pe lah. lu dengar orang baca yasin lagi molek~

    ReplyDelete